Lloret de Mar, de moeite waard

Welkom op het blog van Summer in Lloret de Mar. Lloret de Mar is met een rijke historie, prachtige stranden, vele winkels en bezienswaardigheden zeker de moeite waard ondanks het negatieve effect van de vele jongeren. Als je de grote hordes met jongeren wilt omzeilen is het verstandig in het vroege voorseizoen of late naseizoen een vakantie Lloret de Mar te plannen. Je kunt er lekker eten, genieten van het prachtige weer en mooie bezienswaardigheden bezoeken zoals de Iglesia Parroquial.

Dit blog is nog in ontwikkeling, en er zal steeds meer op komen te staan. Ook komen er op dit blog ook allerlei tips te staan, over Lloret de Mar en omgeving. Heb je nog tips, vragen of opmerkingen dan mag je me ook een email sturen, die kun je vinden onder de knop Contact in het linkermenu.

De foto's met een zonnetje erop zijn mijn eigendom en mag zonder mijn toestemming niet worden gebruikt. My work is not Public Domain and should NOT be taken from this site. Photograpics Copyright Summer ©

Ik wens je veel leesplezier!

Groetjes, Summer.

zaterdag 1 oktober 2011

Gastronomisch evenement La cuina del peix de L'art (De kunst van het bereiden van vis)


1 Oktober is de start van de vis en schelpdierdagen in Lloret de Mar.
Dankzij de visserij geschiedenis van Lloret de Mar kun je rijkelijk genieten van het culinaire erfgoed.
Tijdens de maand Oktober ( van 1 t/m 31 okt 2011) bieden diverse restaurants in Lloret de Mar de gastronomische de L' Art aan, dat zijn creatieve gerechten van een speciale menukaart die uitsluitend gewijd is aan vis en zeevruchten uit onze mediterrane kust.
Dit Gastronomische initiatief is georganiseerd door de Vereniging van Bars en Restaurants in Lloret, Lloret Guild of Hospitality en Toerisme Lloret,
met deelname van de beste Hotels en Restaurants van de stad Lloret de Mar, die bieden hun klanten een breed scala van gerechten aan, en van de beste kwaliteit.
De naam van het gastronomisch evenement Tirada a l'Art, verwijst naar het traditionele vissen met netten, wat heel typerend voor Lloret de Mar is.


Restaurants en Hotels die deelnemen aan dit evenement:
RESTAURANT AMÈRICA
RESTAURANT AUTÈNTIC
RESTAURANT BARCA D'OR - RIGAT PARK HOTEL
RESTAURANT CALA CANYELLES
RESTAURANT CAN BOLET
RESTAURANT EL RACÓ DE FENALS
RESTAURANT EL TORO
RESTAURANT EL TRULL
RESTAURANT EL TÚNEL
RESTAURANT EL VENTALL
RESTAURANT FENALS INTERNATIONAL
RESTAURANT FREU - HOTEL GUITART MONTERREY
RESTAURANT GALICIA MAR
RESTAURANT LA CUINA D'EN PEDRO
RESTAURANT LA MAR BLANCA
RESTAURANT LA TERRASSA VIVES
RESTAURANT MARSOL - HOTEL MARSOL
RESTAURANT MAS ROMEU
HOTEL SANTA MARTA
RESTAURANT SEVEN - GRAN CASINO COSTA BRAVA
RESTAURANT XALOC


 Meer info kunt U vinden op:




Geen opmerkingen:

Een reactie posten